GeoFort: Grensverleggend

GeoFort: dé ideale locatie voor vergaderingen, brainstorm sessies, afdelingen uitjes, heide sessies, klanten-dagen, workshops en denk ook aan een personeelsdag! Het forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een uitdagend contrast tussen de het oude forteiland met al haar charme en de state-of-the-art geotechnieken met alle innovatieve kenmerken.

GemeenteCollege is een samenwerking gestart met GeoFort rondom de begeleiding van diverse activiteiten. GeoFort biedt een groot aantal activiteiten aan waarbij de trainers van GemeenteCollege de activiteiten zoals het Historisch Landmeten, CrisisManagement en de XY-match op GeoFort kunnen begeleiden. GeoFort is een fantastisch initiatief en heeft de fysieke plek om op een bijzondere manier activiteiten, waarbij het draait om kennis van ruimte, over te dragen. Je gaat zelf actief aan de slag met de materie. De trainers van GemeenteCollege hebben zowel de kennis en ervaring om de informatie enthousiast en met passie over te brengen.

Zoek je een originele activiteit voor een uitje met jouw afdeling? Het Kennis Uitje Cartografie basis is een mix van beleven, kennis opdoen met respect en waardering voor elkaars inbreng.

Klik hier voor meer informatie over het Kennis Uitje Cartografie Basis.Geofort liggend


GemeenteCollege maakt gebruik van cookies, klik op OK om de website verder te bezoeken.