Partners

Om onze dienstverlening te optimaliseren werken wij samen met diverse partners verspreid door het land.

   Heldere Zaken

   Mijn naam is Vieve ter Laak.

   Ik richt met mijn bedrijf Heldere Zaken op het zelfbewust werken (zelfstandig, op basis van eigen waarden en prioriteiten) van ambtenaren. Ik geloof dat de gemeentelijke overheid en semi-publieke organisaties gediend zijn met energieke medewerkers die vanuit eigen waarden en prioriteiten werken aan hun taak. En ik geloof dat het haalbaar is.

   Elke nieuwe ambtenaar zal zich bij de aanvang van zijn baan voornemen: ik ga mijn steentje bijdragen! Toch hoef je maar om je heen te kijken om te zien dat de fut en ondernemingslust vaak ver te zoeken is. Hoe kan dat nou? Welk mechanisme zit daarachter? Wat is ieders aandeel? En natuurlijk: wat kun je zelf doen om de energie in het werk weer terug te winnen?

   Heldere Zaken gaat over werken in hiërarchische, bureaucratische organisaties als de overheid.

   En het gaat over het begrijpen van inefficiënte interactiepatronen waarin je verzeilt raakt en die veel energie kosten maar weinig opleveren, over het zoeken en nemen van invloed, over gelijkwaardige communicatie en over Personal Branding: weten waar je voor staat.               Kortom: professioneel goed uit de verf komen.

     Geofort

     GeoFort: dé ideale locatie voor vergaderingen, brainstorm sessies, afdelingen uitjes, heide sessies, klanten-dagen, workshops en denk ook aan een personeelsdag!
     Het forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een uitdagend contrast tussen de het oude forteiland met al haar charme en de state-of-the-art geotechnieken met alle innovatieve kenmerken.

     Wat heeft GeoFort u te bieden?
     – Zes zalen, variërend in capaciteit vanaf 4 tot en met 150 personen
     – Sfeervol ingerichte 3D restaurant
     – Karakteristieke Kazernestraat
     – Uitdagend forteiland, waar tussen de sessies verschillende (geo)activiteiten gedaan kunnen worden


     GemeenteCollege maakt gebruik van cookies, klik op OK om de website verder te bezoeken.