Projectleider, Civiele Techniek in Zwolle

Projectleider, Civiele Techniek

Projectmanagement is een vak dat je niet zo maar naast je bestaande functie doet.
Een projectleider in een gemeentelijke organisatie heeft met veel belanghebbenden te maken. Binnen deze dynamische omgeving wordt verwacht dat de projectleider de doelstellingen bereikt binnen de geraamde tijd, binnen de gebudgetteerde kosten en met een prima kwaliteit.
Hoe hou je je als projectleider staande?
Hoe zorg je dat de werkdruk voor een projectleider acceptabel blijft?
Hoe word je een succesvol projectleider?

Projectleider, Civiele Techniek

Doelgroep
Ervaren en beginnende Projectleiders Civiele Techniek bij gemeentelijke organisaties die hun kennis van projectleiding willen aanscherpen.
Werkvoorbereiders en Directievoerders Civiele Techniek bij gemeentelijke organisaties die willen doorgroeien tot Projectleider

Resultaat
Na afloop van deze training heb je kennis en ervaring opgedaan om bij projecten meer “in control” te zijn.

- Wat is een project?
- Formuleren van een opdracht
- Opstarten, uitvoeren en afronden van een project
- Belanghebbenden en communicatie