Presenteren met power en pitPresenteren met power en pit

Wie kent ze niet, die saaie, gortdroge presentaties aan de hand van ellenlange sheets die volgepakt zijn met informatie en waar je doodvermoeid vandaan komt? Het kan ook anders! Wil jij dat je publiek aan je lippen hangt en een presentatie kunnen geven waarvan men zich de inhoud van de boodschap na dagen nog kan herinneren? Een boodschap die aankomt en waar je publiek mee aan de slag wil! Dat is nu voor iedereen weggelegd. Ook als voor een groep staan niet je natuurlijke omgeving is. Een workshop waarin je op een leuke, dynamische manier een groot aantal praktische handvaten krijgt aangereikt voor een vlotte presentatie. En waarin je dat wat je geleerd hebt, meteen in de praktijk gaat oefenen.

• Doel workshop
    Na deze workshop ben je in staat om een leuke, vlotte presentatie te geven. Je leert kracht en amusementswaarde aan je boodschap mee te geven. Je krijgt een groot aantal praktische handvaten mee over hoe je je boodschap opbouwt, inhoud geeft en ondersteunt met hulpmiddelen. Je leert het podium te bespelen en verbinding te maken met je publiek.

Programma
    In drie korte blokken wordt steeds op interactieve wijze een stukje theorie behandeld. Blok 1: de verbinding tussen de inhoud van de boodschap, de kracht en amusementswaarde van de boodschap. Blok 2: podiumtechniek, lichaamstaal, stemgebruik, etc. Blok 3: het gebruik van hulpmiddelen zoals de beamer, microfoon, flip-over en alle andere hulpmiddelen die je kunt gebruiken om je presentatie kracht bij te zetten.
  • Deelnemers
    Maximaal 10 deelnemers

1 dagdeel van 13.00 – 16.30 uur

Leermiddelen
    Studiemap Presenteren met Power en Pit

Bewijs van deelname
    Wordt uitgereikt door GemeenteCollege na afloop van de training.
  • Training Presenteren met Power en Pit
    €175 excl. 21% BTW

Verblijfskosten
    €20 excl. 6% BTW

Studiemateriaal
    €20 excl. 6% BTW
  • Een training bij jou in het gemeentehuis is mogelijk. In overleg leveren wij maatwerk.
  • Workshop Presenteren met Power en Pit

In overleg

Persoonlijke gegevens

Naam en voorletter(s):

Roepnaam:

Adres:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoon privé:

Mobiel:

E-mail privé:

E-mail werk:

Functie:

Dieet wensen:

Gegevens werkgever

Naam bedrijf/instelling:

Naam en voorletter(s) contactpersoon/leidinggevende:

Afdeling:

Postadres:

Postcode/plaats:

Factuur is bestemd  privé werkgever

Betalingskenmerk/routenummer/kostenplaats

(Indien niet van toepassing, vul n.v.t. in)

De algemene voorwaarden van GemeenteCollege zijn van toepassing.

Verklaring

JA NEE Ondergetekende verklaart zich akkoord met de inschrijving.

Naam:

Datum:

Wil je onze nieuwsbrief vrijblijvend ontvangen?

JA NEE

Hoe bent u bij ons terechtgekomen?

Opmerkingen: (Bijvoorbeeld: dieetwensen)

• T: 085-486 41 40